Gluténmentes bundás csirkecsíkok

A gluténmentes bundás csirkecsíkok készítése olyan egyszerű, hogy szinte már gyerekjáték. Egyszerűen ki kell keverni egy kis Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeveréket, és már kezdődhet a tökéletes bundázott csirkecsíkok sütése. Idősek, fiatalok, gyerekek; mindenki imádja fogja! A háziasszonyok főként, mert ők minimális munkával tudnak ezzel a módszerrel pompás finomságot sütni pillanatok alatt.

A 10 perces fánk lisztkeverék sósan is felhasználható, és tökéletesen megfelel a csirkemell vagy zöldségek ’bundás’ sütéséhez. Mivel csak vizet és tojás kell a kész keverékhez adni, nyaralásra is vihető, olyan helyre, ahol van minimális konyhafelszerelés.

KOSÁRBA TESZEM a 10 perces fánk lisztet!

Hozzávalók a gluténmentes bundás csirkecsíkok készítéséhez 2 főre:

100 g Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék
100 ml hideg (jeges lehetőleg) víz
1 db M-es tojás
1-2 csipet só
4-5 tekerés frissen őrölt színes bors
300 g csirkemell filé
olaj a sütéshez

A gluténmentes bundás csirkecsíkok elkészítése

A csirkemellet felcsíkozzuk, felitatjuk róla a felesleges nedvességet.
A jeges vizet kikeverjük a tojással, sóval, és a borssal, majd egy kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük a 100 g liszttel.
Amíg a tészta pihen (7-8 perc), addig egy lábosban olajat hevítünk.
A csirkecsíkokat a sűrű masszába mártjuk, majd aranybarnára sütjük a forró olajban.

CSATLAKOZZ FACEBOOK oldalamhoz, beszélgessünk: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
KÖVESS az INSTAGRAMON is ITT: https://www.instagram.com/hadarik_rita/
IRATKOZZ fel YOUTUBE csatornámra, nézz recept videókat: Hadarik Rita Youtube csatorna

SÜSS, FOTÓZZ, NYERJ!
Küldd be Facebook oldalamra a ‘legfrissebb’ sütid fotóját, amin szerepel a Hadarik Rita márkás lisztkeverék zacskója is. Minden hónapban ajándékot sorsolok ki a beküldők között! Az üzenetben beküldött fotókat én töltöm fel folyamatosan az adott hónap fényképalbumába. Kíváncsi vagyok, TE mit sütsz ki!

Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék

KOSÁRBA TESZEM a 10 perces fánk lisztet!
Írta | 2017-08-02T19:35:42+00:00 2017. július 3.|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.