Készítettem egy zöldborsós hummuszt, és ahogy turmixoltam, bevillant, hogy úgy ennék egy gluténmentes wrapot, ezzel jól megkenve. Mivel nem akartam most kutyulgatni, kikevertem egy sűrű palacsintatésztát, amiből pont 1 db friss wrapom lett. Mondjuk csak a felét bírtam megenni, pedig alapvetően nem voltak benne húzós, kalóriás cuccok. Mégis tartalmas lett, ráadásul kihúztam vele 4 órát egészen ebédig (mondom, a felével). A másik felét folpackba tekertem, és eltettem másnapra, vagy estére: még nem tudom. Egy szó, mint száz, ha nincs kenyér, vagy nem akarsz sütni, esetleg unod a banánt, akarom mondani a hosszú ideig tartó házi kenyérvárakozást, akkor elő a palacsinta célliszttel, és szánj rá mondjuk 3 percet. Na, kedvet kaptál hozzá?

Ha Te is elkészíted (vagy más receptet), töltsd fel a >>>facebook csoportba<<<, vagy az >>>Instagramra<<< is, hogy mások is kedvet kapjanak ehhez a finomsághoz! Használd a #hadarikritagluténmentes hastaget!

Hozzávalók a gluténmentes wrap készítéséhez (1 db):

50 g >>>Hadarik Rita gm amerikai palacsinta célliszt<<<
csipet só
1 db M-es tojás
50 ml víz

Töltelék tippek:

>>>zöldfűszeres light krémsajt, sonka, saláta, paradicsom, főtt tojás<<<

>>Avokádós hummusz<<<

>>>Spárgás avokádókrém<<<

>>>Tonhalas, kukoricás krém<<< + bébispenót, paradicsom, lilahagyma

A gluténmentes wrap elkészítése

Forrósíts fel egy kb. 27-28 cm átmérőjű, bevonatos serpenyőt.
A hozzávalókat keverd csomómentesre, majd öntsd a forró serpenyőbe, pont úgy, mintha palacsintát sütnél.
Na, jó, nem akarlak áltatni, ez egy vastagabb, tekerhető, sós palacsinta lesz valójában, de tökéletesen betölti a wrap funkcióját.
Töltsd meg kedvedre bármivel.