Gluténmentesen egészségesen 9+1 alapszabály 2017-05-30T13:12:35+00:00

Gluténmentesen egészségesen - 9+1 alapszabály

Kísérletezés helyett menj biztosra! Töltsd le az INGYENES e-book-ot!

21.png

Cöliákiás vagy? Vagy egyéb betegség kapcsán vagy kénytelen a gluténmentes diétát betartani?

21.png

Úgy érzed, nem lettél kellőképp felvilágosítva a diéta gyakorlati részével kapcsolatosan? Nem tudod, hogyan kezd?

21.png

Szeretnél egészségesebb fokozatra kapcsolni, és megismerkedni új, egészséges (gm) alapanyagokkal?

Magadra ismertél? REMEK 😉

Naponta több tucat levelet kapok emberektől azzal kapcsolatosan, hogy hogyan tehetnék a gluténmentes étrendjüket változatosabbá, egészségesebbé. A sok kérésre most megírtam azt a 9+1 lépéses online tanfolyamot, amiből megtudod, hol hibázhatsz, és legfőképp azt, hogy HOGYAN CSINÁLD JÓL a gluténmentes diétát.

  • Szeretnél végre tisztán látni, mit lehet, és mit értelmes enned?
  • Kíváncsi vagy arra, mire kell odafigyelned, hogy egészséges legyen a gm diétád?
  • Tudni akarod, milyen jó szénhidrátokat egyél, hogy ne hízz?
  • Tisztában akarsz lenni a diéta veszélyeivel?
  • Egészséges alapanyagokkal szeretnéd feltölteni a kamrádat?
  • Konkrét, kézzelfogható tippeket szeretnél a folytonos keresgélés helyett?

A 9+1 alapszabály e-book segítségével most megtudhatod:

  • Milyen alapanyagokat válassz, miket ehetsz gond nélkül.
  • Hogyan használd fel az egyes alapanyagokat.
  • Honnan szerezd be ezeket a legegyszerűbben.
  • Mire figyelj oda, hogy ne tegyél ’kárt’ magadban.
  • Hogyan tedd egészségessé a gluténmentes mindennapjaidat.
Hadarik Rita vagyok. 10 éve vezetem a Rita Konyhája blogot, ami az ország egyik első, kifejezetten az egészséges táplálkozás, és reform élelmiszerek használatát bemutató receptoldal. Saját tapasztalataimat gyúrtam most össze, hogy megosszam Veled azokat a kézzelfogható tanácsaimat, amik segítségével TE is könnyedén eligazodhatsz az egészséges táplálkozás labirintusában. Mindezt könnyedén, ízekben gazdagon. Közel 3 éven át vezettem az ország első 100 %-ban gluténmentes éttermét, a Kölest. Az elmúlt években 2 receptkönyvem is megjelent már a gluténmentes táplálkozás kapcsán (Egészséges ínyencfalatok lisztérzékenyeknek (2013), GLUTÉN NÉLKÜL (2016)). Jelenleg aktívan részt veszek a gluténmentes élelmiszerek fejlesztésében (Hadarik Rita gluténmentes termékcsalád), hogy megkönnyítsem a mindennapjaid. Pontosan tudom, mik a problémáid, és azt is, hogyan tudod egészséges mederbe terelni a gluténmentes diétád!
Hadarik Rita gasztroblogger, termékfejlesztő, receptkönyv író
Hadarik Rita

Kérem a 9+1 alapszabályt!

Hadarik Rita logo

Töltsd ki az űrlapot és küldöm az e-mail fiókodba az e-book-ot!