Szia! Hadarik Rita vagyok. Olyan gluténmentes célliszteket, és termékeket fejlesztek, amikkel fényévekkel gyorsabban, és pofon egyszerűen készíthetsz finom, gluténmentes sütiket és ételeket.

————————————–

FIGYELJ! Most leírom, miért sikerül MINDIG azoknak a háziasszonyoknak a süteményük,
akik a Hadarik Rita gluténmentes céllisztet használják!

 

  • A búzalisztes sütés fényévekkel egyszerűbb, hiszen a búzában lévő sikér (glutén) csodát tesz a tésztákkal. Ez az, amit egy gluténérzékeny nem ehet! És ezért nehezebb a TE dolgod!
  • A gluténmentes diéta során nem csak ahhoz kell hozzászoknod, hogy más lesz a tészták íze, hanem ahhoz is, hogy totálisan újra kell tanulnod a sütés/főzés csínját-bínját.
  • Tegyük fel, hogy hosszú évek alatt sikerül kikísérletezned pár klassz receptet, amit megszoktál, amit szeretsz, amit megfizethetőnek tartasz. Esetleg találsz valahol olyan receptúrát, amire más esküszik. Mégis. Időről-időre nem sikerül a ’bevált’ recept.

Ennek számtalan oka lehet, amit rengeteg tényező befolyásolhat.
Ezeket nehéz lenne általánosságban felsorolni, hiszen egyedi problémákról beszélünk. De. Van egy dolog, amiben egy kész lisztkeverék minden esetben előnyösebb, mint azt otthoni keverék.

Ez pedig nem más, mint a keverés technikája.

 

Arról már beszéltem, hogy >>>egy kiváló célliszthez számtalan szárazanyagot kell összekeverni<<<, hogy esztétikus, jó állagú, és finom sütemény/tészta legyen az ’ajándékod’. Ehhez azonban maximális precizitással kell összekeverni a hozzávalókat.

Gondold el, egy-egy csomag keverékben vannak olyan hozzávalók, amik csak grammban, vagy mikro grammban mérhetők. Az otthoni kísérletezésnél sokszor már ezeknek az alapanyagoknak a beállítása, kimérése is gondot okoz.

Csak egy példát mondok. Nagyon népszerű most az útifűmaghéj használata. Sokan csak úgy szemre használják, holott ennek az egy (nagy vízmegkötő képességű rost) alapanyagnak a mennyisége jelentősen megváltoztathatja a kész süti állagát. Ha túl sokat teszel – mondjuk egy kevert sütibe, vagy kenyérbe, könnyen megeshet, hogy egy gumilabdaszerű cuccot kell majd rágcsálnod.

„Imádom a Hadarik Rita gluténmentes gyümölcskenyér céllisztet! Olyan egyszerű, könnyű, gyors vele dolgozni, és mindig garantáltan finom!” – F. Dominika

A Hadarik Rita céllisztek bármelyik csomagját veheted: ha követed a receptleírásokat, ugyan azt a minőségű süteményt tudod előállítani minden alkalommal.

Köszönhető ez annak, hogy a gyári körülmények között patikamérleg pontossággal keverik ki a tökéletes arányban kifejlesztett célliszteket. Minden zacskóban ugyan annyi van minden hozzávalóból, ráadásul tökéletesen elkeverve.

 

Remélem, hasznosnak találtad a hallottakat. Ha tetszett, oszd meg más diétázó ismerőseiddel is!

 

Hadarik RitaA TE konyhai sikereidért!!

Hadarik Rita, író, termékfejlesztő, márkatulajdonos

 

 

>>>Miért éri meg Hadarik Rita gluténmentes célliszteket használnom?<<<