Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék

495 Ft470 Ft

5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 vásárlói értékelés)

Szeretnél végre egy igazán finom, és tökéletes fánkot sütni a lehető legjobb lisztkeverék felhasználásával? Ne keresgélj tovább, mert a fánk lisztkeverék már készen van, és csak Rád vár, hogy használd! Elkészítése gyerekjáték, és biztosíthatlak, senki észre sem fogja venni, hogy nem hagyományos búzalisztből készül. Nincs a közeli diétás szaküzletben? Rendeld meg a webshopból!

A lisztkeverék:

  • gluténmentes
  • kukoricamentes
  • szójamentes
  • élesztőmentes
  • adalékmentes

Leírás

Spórolj időt, süss tökéletes fánkot, és vegyél le mindenkit a lábáról!

Ha igazán finom fánkot szeretnél sütni, de bizonytalan vagy a lisztek kevergetésében, vagy sok kudarc ért már a konyhában, akkor válaszd a Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék céllisztet. Ebben már minden szárazanyag benne van a lisztektől, a térfogatnövelő szeren át, egészen az állományjavítóig. Neked otthon már csak a folyadékokat kell hozzáadnod és valamilyen édesítőt, olyat, amilyet a diétád megenged számodra. Egy zacskó liszt pont elég egy család alkalmi fogyasztásához. Ha esetleg kevesellnéd, megnyugtatlak, hogy legalább 30 darab fánkot tudsz ebből az adagból sütni.

tej-es-glutenmentes-fank

A gluténmentes 10 perces fánk, mint köret

Hétvégén egy kiadós leves után tökéletes második fogás lehet. Ha sósan szeretnéd elkészíteni, akkor hagyd ki a tésztából azt a kevés cukrot, adj hozzá egy kis sót, fűszereket, és a szokásos módon süsd ki. Húsos, vagy zöldséges raguk mellé kitűnő köretté válik így.

Süsd meg a 10 perces fánk lisztkeverékből a szuper finom, kukoricás-sajtos puffancsot is!

A Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék használata

Ha kikeverted a tésztát, jöhet a sütés. Ideális sütési hőfok a 10 perces fánknál a 180 fokos olaj. A forró olajba hideg vizes kanállal szaggasd bele a fánkokat. Fontos, hogy bő, és forró olajban süsd, hogy a fánkok meg tudjanak benne maguktól fordulni.
A fánkokhoz elég fél evőkanálnyi a masszából egy adaghoz, mert a bő olajban szépen megnőnek. Pont ezért egyszerre ne tegyél túl sok tésztadarabot az olajba. Akkor vannak készen, amikor szép aranybarna a fánkok színe. A kisült fánkot tedd azonnal papírszalvétára.
Készülj fel, mert olyan finom, hogy valószínűleg újra sütheted!

 

 

Tejmentes, cukormentes Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék készítése

Tejtermék helyett használhatsz a keverékhez bármilyen növényi tejpótlót is. Én próbáltam már kókusztejjel, rizstejjel, mindegyikkel remekül sikerül a fánk. Ehhez a fajta tésztához bármilyen édesítőt használhatsz, nem fog az állagán változtatni. Én az eritrit-stevia keveréket ajánlom, ebből kb. 8-10 gramm elégséges a tésztához. Melegen a legjobb, de kihűlve is garantáltan nagyon finom.

 

Hadarik Rita gluténmentes lisztkeverékek

Termékösszetevők

tápióka keményítő, fehér rizsliszt, kölesliszt, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (guar gumi), étkezési só

 

Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben (szárazanyagban):

Energia: 1412 kJ / 333 kcal
Zsír: 0,76 g
ebből telített zsírsavak: 0,09 g
Szénhidrát: 78 g
ebből cukrok: 0,3 g
Fehérje: 4,1 g
Élelmi rost: 2,2
Só: 0,27 g

Nettó tömeg: 300 g

 

Származási ország: Magyarország
Gyártja és forgalmazza: Hunorganic Kft., 2040 Budaörs, Törökbálinti út 38.
Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja. Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 15:00 óráig
Telefon: 21/3033-426
Fax: 21/3033-428
Mobil: 30/425-3853
E-mail: rendeles@kenyersutes.hu

Alaprecet ezzel a termékkel

10 perces fánk

A sütőporos, vagy 10 perces fánk az egyik leggyorsabb sütemény, amivel megörvendeztethetjük az édesszájú szeretteinket. Ez a süteménypor úgy van kitalálva, hogy tökéletes legyen a fánk ízre, formára, és még értékes hozzávalókból is készül. Csak kikeverjük pár pillanat alatt, és már süthetjük is. Te milyen lekvárt kínálsz mellé leggyakrabban?

Hozzávalók kb. 25-30 db kisebb fánkhoz:
1 zacskó Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék
30-40 g porcukor
3 db M-es tojás
300 g kefir
+ olaj a sütéshez
A kefirt kikeverjük az egész tojásokkal.
A süteményport egy keverőtálba tesszük a porcukorral együtt, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat.
Egy szilikonos lapáttal gyorsan elkeverjük az alapanyagokat, majd 10-15 percet hagyjuk állni a tésztát sütés előtt.
Közben egy edényben olajt forrósítunk.
Fontos! Fánkot mindig bő, közepesen forró olajban sütünk, hogy egyenletesen át tudjon sülni, de ne égjen meg a külsejük, és közben meg tudjanak maguktól fordulni.
Vegyünk két kisebb evőkanalat, minden fánk formázása előtt mártsuk őket hideg vízbe, hogy könnyen az olajba tehessük őket.
Egyszerre 3-4 fánkot süssünk az edény méretétől függően.
Kb. 25-30 darab fánk lesz ebből az adagból.
Ha kisültek, szórjuk meg porcukorral, szervírozzuk tetszés szerint lekvárral.
TIPP: Ha kerülnöd kell a laktózt, használj laktózmentes joghurtot. Ha a tejfehérje is gondot okoz, akkor növényi tejpótlóval is megsütheted, például rizstejjel, de ebben az esetben adj a folyadékhoz pár csepp citromlevet is.
[button link=”http://glutenmentessutemeny.hu/receptek-glutenmentes-10-perces-fank-lisztkeverekkel/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=”recept”]Kapcsolódó receptek[/button]

További információk

Tömeg 0.3 kg

4 vélemény a(z) Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék termékről

  1. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom és kíváló az állaga! Nagymamám fánkjára emlékeztet gyerekkoromból.

  2. Értékelés: 5 / 5

    Örülök, hogy ilyen szép emlékeket sikerült felidéznem vele. Rita

  3. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom lett belöle a fànk😀Gyors, egyszerü és isteni az íze😀

  4. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom lett a fánk, kismamaként megóhajtottam és szerettem volna egy a nagyi féle fánkot enni amit ezzel a termékkel sikerült megvalósítanom! Mindenkinek csak ajánlani tudom egyszerű,gyors és mennyei az íze! 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Érdekelhetnek még…