Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék

495 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

Ha megismered a Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeveréket, olyan fánkokat süthetsz, amikkel mindenkit leveszel a lábáról!

  • gluténmentes
  • kukoricamentes
  • szójamentes
  • önkelesztő (élesztő mentes)
  • adalékmentes

Leírás

Ha megismered a Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeveréket, olyan fánkokat süthetsz, amikkel mindenkit leveszel a lábáról!

 

A Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék az egyik legnépszerűbb céllisztem. Nem csoda, hiszen nevéhez méltóan bő 10 perc alatt előkészíthető, és már sütheted is. Arra azért vigyázz, hogy az illatok, és a látvány hatására kígyózó sorban fog a család állni, hogy add már!

TI mondtátok:
„Nagy kedvencünk a Hadarik Rita 10 perces fánk lisztkeverék! Gyorsan elkészül, és finom! Egy 3 éves gyerek elég türelmetlen tud lenni, ha valami jó!   „ – B. Korinna
“Nagyon finom lett a fánk, kismamaként megkívántam, és szerettem volna egy a nagyi féle fánkot enni, amit ezzel a termékkel sikerült megvalósítanom! Mindenkinek csak ajánlani tudom: egyszerű,gyors és mennyei az íze!”- R. Judit

 tej-es-glutenmentes-fank

 

Újra élmény lesz a sütés –a 10 perces fánk lisztkeverékkel olyan sikerélményeid lesznek a konyhában, amivel nem csak magadnak, de a környezetednek is örömet fogsz szerezni. A lisztkeveréket patikapontos keverőben állítjuk úgy össze, hogy minden zacskó ugyanolyan arányban tartalmazza a receptúra szerinti alapanyagokat, így tudjuk biztosítani a folyamatos, állandó minőséget. Kövesd a receptleírásokat, és garantáltan tökéletes lesz minden alkalommal a fánkod!

 

 

Ismét átélheted a süteményevés örömét. Több ezer ember arcára sikerült már boldog mosolyt varázsolni ezzel a lisztkeverékkel, mert általa sikerült visszarepíteni őket azokba az időkbe, amikor még érezhették az ’igazi’ fánk ízét. Segítségemmel olyan örömet szerezhetsz, amit talán már jó ideje nem láttál a szeretted szemében!

Sőt! Rengetegen számoltak be arról, hogy a nem gluténérzékeny ismerőseik, rokonaik észre sem vették, hogy nem búzalisztes a fánk, amivel megkínálták őket.

Spórolj a konyhapénzen speciális célliszttel! Nem kell feleslegesen olyan alapanyagokra költened, amikkel később lehet, hogy nem is kezdenél semmit. Segítettem neked azzal, hogy egy zacskóba tettem minden olyan hozzávalót, amik keverékéből valóban finom, és lenyűgözően gusztusos fánkokat süthetsz. Neked nem kell már kísérletezned. Soha többet nem megy pocsékba egy gramm liszted sem.

Eheted akkor is, ha halmozottan ételérzékeny vagy. Számomra fontos, hogy a lisztkeverékből akkor is finom és gusztusos fánkot süss, ha kerülnöd kell például a tejtermékeket, a tojást, vagy akár a cukrot is.

MOST FIGYELJ!

  • Kefir helyett használj növényi italt. Ilyenkor adj a folyadékokhoz egy kanál citromlevet.
  • A cukrot kiválthatod bármilyen más természetes édesítővel.
  • A tojás helyettesíthető tojáspótlóval, vagy útifűmaghéj-tojással (1 tojás = 1 tk útifűmaghéj rost + 55 ml víz)

Vedd kézbe az egészséged irányítását! A lisztkeverék egyik fő összetevője a kölesliszt, ami egy szuper gabona (pontosabban ál-gabona). Ezzel a fánkkal nem üres kalóriákat fogsz enni, hanem értékes gabonával turbózod fel a szervezeted. Ugyanakkor úgy kevertem a hozzávalókat, hogy a kisült fánk finom, és mellékízmentes.

Ezt az élményt és szabadságot szeretném Neked adni ezzel a lisztkeverékkel.

A Te konyhai sikereidért!

Hadarik Rita


CSATLAKOZZ FACEBOOK oldalamhoz, beszélgessünk: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
KÖVESS az INSTAGRAMON is ITT: https://www.instagram.com/hadarik_rita/
IRATKOZZ fel YOUTUBE csatornámra, nézz recept videókat: Hadarik Rita Youtube csatorna

SÜSS, FOTÓZZ, NYERJ!
Küldd be Facebook oldalamra a ‘legfrissebb’ sütid fotóját, amin szerepel a Hadarik Rita márkás lisztkeverék zacskója is. Minden hónapban ajándékot sorsolok ki a beküldők között! Az üzenetben beküldött fotókat én töltöm fel folyamatosan az adott hónap fényképalbumába. Kíváncsi vagyok, TE mit sütsz ki!

Termékösszetevők

tápióka keményítő, rizsliszt, kölesliszt, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (guar gumi), étkezési só

 

Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben (szárazanyagban):

Energia: 1412 kJ / 333 kcal
Zsír: 0,76 g
ebből telített zsírsavak: 0,09 g
Szénhidrát: 78 g
ebből cukrok: 0,3 g
Fehérje: 4,1 g
Élelmi rost: 2,2
Só: 0,27 g

Nettó tömeg: 300 g

 

Származási ország: Magyarország
Gyártja és forgalmazza: Hunorganic Kft., 2040 Budaörs, Törökbálinti út 38.
Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja. Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 14:00 óráig
Telefon: 21/3033-426
Fax: 21/3033-428
Mobil: 30/425-3853
E-mail: rendeles@kenyersutes.hu

Alaprecet ezzel a termékkel

10 perces fánk

A sütőporos, vagy 10 perces fánk az egyik leggyorsabb sütemény, amivel megörvendeztethetjük az édesszájú szeretteinket. Ez a süteménypor úgy van kitalálva, hogy tökéletes legyen a fánk ízre, formára, és még értékes hozzávalókból is készül. Csak kikeverjük pár pillanat alatt, és már süthetjük is. Te milyen lekvárt kínálsz mellé leggyakrabban?

Hozzávalók kb. 25-30 db kisebb fánkhoz:
1 zacskó Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék
30-40 g porcukor
3 db M-es tojás
300 g kefir
+ olaj a sütéshez
A kefirt kikeverjük az egész tojásokkal.
A süteményport egy keverőtálba tesszük a porcukorral együtt, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat.
Egy szilikonos lapáttal gyorsan elkeverjük az alapanyagokat, majd 10-15 percet hagyjuk állni a tésztát sütés előtt.
Közben egy edényben olajt forrósítunk.
Fontos! Fánkot mindig bő, közepesen forró olajban sütünk, hogy egyenletesen át tudjon sülni, de ne égjen meg a külsejük, és közben meg tudjanak maguktól fordulni.
Vegyünk két kisebb evőkanalat, minden fánk formázása előtt mártsuk őket hideg vízbe, hogy könnyen az olajba tehessük őket.
Egyszerre 3-4 fánkot süssünk az edény méretétől függően.
Kb. 25-30 darab fánk lesz ebből az adagból.
Ha kisültek, szórjuk meg porcukorral, szervírozzuk tetszés szerint lekvárral.
TIPP: Ha kerülnöd kell a laktózt, használj laktózmentes joghurtot. Ha a tejfehérje is gondot okoz, akkor növényi tejpótlóval is megsütheted, például rizstejjel, de ebben az esetben adj a folyadékhoz pár csepp citromlevet is.
[button link=”http://glutenmentessutemeny.hu/receptek-glutenmentes-10-perces-fank-lisztkeverekkel/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=”recept”]Kapcsolódó receptek[/button]

További információk

Tömeg 0.3 kg

Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék termékről 4 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom és kíváló az állaga! Nagymamám fánkjára emlékeztet gyerekkoromból.

  2. Értékelés: 5 / 5

    Örülök, hogy ilyen szép emlékeket sikerült felidéznem vele. Rita

  3. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom lett belöle a fànk😀Gyors, egyszerü és isteni az íze😀

  4. Értékelés: 5 / 5

    Nagyon finom lett a fánk, kismamaként megóhajtottam és szerettem volna egy a nagyi féle fánkot enni amit ezzel a termékkel sikerült megvalósítanom! Mindenkinek csak ajánlani tudom egyszerű,gyors és mennyei az íze! 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.