Hadarik Rita gluténmentes mézes keksz lisztkeverék

515 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 5 értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

Azonnal puha, mennyei finom mézeskalács, ami mindig sikerül!

  • Gluténmentes.
  • Kukoricamentes.
  • Szójamentes.
  • Burgonyamentes.
  • Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz.

Leírás

Ennél finomabbat, puhábbat, egyszerűbbet keresve sem találsz!

 

A mézeskalács szinte már a szeretet szimbóluma. Eleveníts fel pár olyan kellemes pillanatot, amikor a szeretteid szemében  csillogott az öröm, és boldog kacagástól volt hangos a lakás. Azt szeretném, hogy minden nap ünnep, és minden ünnep a legtökéletesebb legyen! Ezért állítottam össze Neked egy mézes keksz lisztkeveréket, amivel mindig sikerül a mézeskalács.

Ízelítő  a beküldött fotókból.

 

TI mondtátok:Ma próbáltam ki ezt a mézes kekszet, egyszerűen nagyszerű! A kisfiam azt mondta, pedig ő nem gluténérzékeny, hogy ugyan olyan finom, mint amit eddig Karácsonykor sütni szoktam! Sőt, hiányolta, miért nem fenyőfa alakú! Illata, állaga, íze…. szuper.” 👍👍😊😊- F. Eszter

Múlt héten kaptam meg a lisztkeverékeket. Lányommal neki is álltunk mézeskalácsot sütni, követve a csomagoláson leírtakat 😊. Nagyon jól dolgozható a tészta, egyszerű és gyorsan elkészíthető. Az ízéről nem is beszélve! Semmi mellékíze nincs. Legközelebb mézes-krémes lesz belőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 😊” – A. Erika

mézes keksz

 RECEPTEK A HADARIK RITA GLUTÉNMENTES MÉZES KEKSZ LISZTKEVERÉKKEL

Azonnal puha, mennyei finom mézeskalács, ami mindig sikerül!

A Hadarik Rita gluténmentes mézes keksz lisztkeverékből készülő tészta:

  • nyújtható
  • formázható, ezért bármilyen karácsonyi, mézes jellegű sütemény sütésére alkalmas
  • süthetsz belőle vékony lapokat, és máris elkészíthetjük belőle az ünnepek nagy kedvenceit, mint a mézes krémest, a zserbót, vagy akár bejgli tésztát is
  • készíthetsz belőle szilvalekváros papucsot, rudat, illetve bármilyen süteményt, ami a mézeskalács ízvilággal jól passzol
  • a lisztkeverékben ugyan is már benne van a mézeskalács fűszerkeverék is, tehát már erre sem kell odafigyelned.

 

Amennyiben klasszikus, puha mézeskalácsot szeretnél sütni, úgy kövesd a csomagoláson található alapreceptet, amit az Alaprecept fülecske alatt bővebben kifejtve is leírok. Ha követed a leírtakat, akkor garantálom, hogy azonnal, és sokáig puha mézeskalácsot fogsz sütni. Nem kell félned attól, hogy kemény lesz, és trükköznöd, hogy bepuhuljon.

 

A kísérletezések ideje lejárt! A Hadarik Rita gluténmentes mézes keksz céllisztben már minden szárazanyagot beletettem a tökéletes végeredmény érdekében. Sőt, már a szódabikarbóna, és a mézeskalács fűszerek is benne vannak. Csak azt veszed meg egy zacskóval, ami egy adag kekszhez szükséges. Nincs maradék, nincs felesleges pénzkidobás, csak mennyeien finom sütemények.

 

Ezt az élményt és szabadságot szeretném Neked adni ezzel a lisztkeverékkel.

A Te konyhai sikereidért!

Hadarik Rita


CSATLAKOZZ FACEBOOK oldalamhoz, beszélgessünk: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
KÖVESS az INSTAGRAMON is ITT: https://www.instagram.com/hadarik_rita/
IRATKOZZ fel YOUTUBE csatornámra, nézz recept videókat: Hadarik Rita Youtube csatorna

SÜSS, FOTÓZZ, NYERJ!
Küldd be Facebook oldalamra a ‘legfrissebb’ sütid fotóját, amin szerepel a Hadarik Rita márkás lisztkeverék zacskója is. Minden hónapban ajándékot sorsolok ki a beküldők között! Az üzenetben beküldött fotókat én töltöm fel folyamatosan az adott hónap fényképalbumába. Kíváncsi vagyok, TE mit sütsz ki!

Termékösszetevők

tápióka keményítő, barna rizsliszt, hajdinaliszt, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (guar gumi), útifűmaghéj, étkezési só, mézeskalács fűszer (fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, koriander, szerecsendió, kardamom, feketebors)

 

Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben:

Energia: 1488 kJ / 351 kcal
Zsír: 1,53 g
ebből telített zsírsavak: 0,58 g
Szénhidrát: 76 g
ebből cukrok: 0,27 g
Fehérje: 4,6 g
Élelmi rost: 4,5 g
Só: 0,16 g

Nettó tömeg: 300 g

 

Származási ország: Magyarország
Gyártja és forgalmazza: Hunorganic Kft., 2040 Budaörs, Törökbálinti út 38.
Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja. Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 14:00 óráig
Telefon: 21/3033-426
Fax: 21/3033-428
Mobil: 30/425-3853
E-mail: rendeles@kenyersutes.hu

Alaprecet ezzel a termékkel

A méz és a mézeskalács fűszerkeverék illata bármelyik hétköznapot ünnepivé varázsolhatja. Én egyszerűen imádom ezt a hangulatot, és minden alkalommal, ha mézeskalácsot sütök, az öröm és a hála érzése fog el. Ez a mézeskalács puha, ízes, természetes és gluténmentes hozzávalókból készül. Gyúrj be egy adagot, ha van gyerkőc, köss rá is egy kis kötényt, és kezdődhet a mókázás, a közös sütögetés.

Hozzávalók kb. 20 darabhoz (5-6 cm átmérőjű kiszúróval számolva):
1 csomag “Hadarik Rita gluténmentes Mézes keksz lisztkeverék”
62,5 g vaj
62,5 g melaszos nádcukor porítva
112,5 g méz
1 db egész M-es tojásA vajat olvasszuk fel a mézzel és a porcukorral együtt.
A lisztet tegyük egy keverőtálba, a közepére vájjunk egy mélyedést, ebbe öntsük a mézes vajat.
Egy szilikonos lapáttal kezdjük el összekeverni, majd adjuk hozzá a lazán felvert tojást is.
Addig keverjük, amíg a tészta szépen össze nem áll.
Tegyük folpackba, és 40 percet pihentessük a hűtőben.
Sütőpapíron nyújtsuk ki 3-4 mm vastagra, alá és fölé szórjunk kevés rizslisztet, hogy ne tapadjon le.
Formázzuk. Kb. 20 db 5-6 cm átmérőjű korong kijön a tésztából.
A leeső tésztadarabok újragyúrhatók, és nyújthatók.
A mézeskalácsot 160 fokos sütőben, 7-8 percig süssük.
Ha kisebb formákat szúrunk ki, kevesebb idő is elég.
FONTOS! A Mézes kekszet ne süsd túl! Ennyi sütés után még puha, de akkor se süsd tovább. Vedd ki a sütőből, szedd le egy szögletes lapát segítségével a sütőlapról, és várd meg, amíg kihűl.

További információk

Tömeg 0.3 kg

Hadarik Rita gluténmentes mézes keksz lisztkeverék termékről 5 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Fülöp Eszter

    Ma próbáltam ki ezt a mézes kekszet, egyszerűen nagyszerű! A kisfiam azt mondta, pedig ő nem gluténérzékeny, hogy ugyan olyan finom mint amit eddig Karácsonykor sütni szoktam! Sőt hiányolta miért nem fenyőfa alakú! Illata, állaga, íze…. szuper👍👍😊😊

  2. Értékelés: 5 / 5

    Kriszta

    Nincs mellék íze,könnyen lehet a tésztával dolgozni. Én csokiba mártottam az eggyik oldalát, hát isteni finom!! Legközelebb mézes krémest csinálok,többféle sütihez lehet használni a tésztát.

  3. Értékelés: 5 / 5

    Kriszta

    Meg sütöttem a mézes krémest!!!! Hát az valami tuti!!!Főzött vanília krémmel csináltam,tettem bele egy kis rum aromát. 3 lapot sütöttem az alsót házi barack lekvárral kentem,utána a krémet a lapot…. a tetejét csokimázzal kentem be. Egy napot várni kell vele,hogy puhuljon,de nem volt ideje!!! Ezt mindenkinek meg kell sütnie legalább egyszer!!! Semmi mellék íze, sőt állítom, hogy finomabb, mint a finom lisztes!!

  4. Értékelés: 5 / 5

    Antal Erika (megerősített tulajdonos)

    Múlt héten kaptam meg a lisztkeverékeket. Lányommal neki is álltunk mézeskalácsot sütni, követve a csomagoláson leírtakat 😊. Nagyon jól dolgozható a tészta, egyszerű és gyorsan elkészíthető. Az ízéről nem is beszélve! Semmi mellékíze nincs. Legközelebb mézes-krémes lesz belőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 😊

  5. Értékelés: 5 / 5

    Julcsi Gluténmentes süteményei

    Kedves Rita. Mikor találkoztunk Székesfehérváron, olyan kedves és közvetlen voltál, egyből szimpatikus lettél, és külön öröm számomra, hogy a kisfiadnak ízlett a rétesem 😀 2007 óta vagyok lisztérzékeny, 2015 áprilisa óta vezetem a Julcsi Gluténmentes Süteményei csoportot. ahol sok-sok receptet megosztottam már, de valahogy a mézeskalács sose akart sikerülni. Nagyon szuper lisztkeverék. 300 g a tömege, amiből 2 tepsi(tűzhelyhez járó tepsi) kb. 6 centis formák jöttek ki belőle. Annyit változtattam a csomagoláson szereplő recepten, hogy a tészta felébe tettem egy kevés narancs aromát és reszelt narancshéjat. Valamint hogy fényesek legyenek, sütés előtt lekentem tojásfehérjével. Nincs mellékíze. Eleinte lágy tésztát kapunk, ami a pihentetés alatt tökéletesen gyúrható tésztává válik. ISTENI, és köszönöm Rita, hogy áldoztál rá ennyi munkát, és ilyen csodát alkottál.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.