Hadarik Rita gluténmentes kakaós-chia magos zabkása

359 Ft

Elfogyott

A Termékcsalád átalakul! A termék átmeneti időre nem rendelhető. Azon dolgozunk, hogy minél előbb rendelhető legyen a megújult termékvonal. Iratkozz fel >>>HÍRLEVELEMRE<<<, hogy értesülj a hírekről, az újraindulásról!


Ha megismered a Hadarik Rita gluténmentes zabkása termékeket, bárhol tudsz magadnak percek alatt tápláló és FINOM ételt varázsolni csak forró folyadék hozzáadásával.

  • Gluténmentes
  • Tejmentes, KÓKUSZTEJPOR hozzáadásával
  • Keményítő mentes
  • Szójamentes
  • Élelmi rost forrás
  • Vegán
  • Csak forró víz hozzáadásával

Elfogyott

Leírás

Kezdd úgy a napod, mint egy király(nő)!

Eheted. Mostantól nem kell lemondanod az egyik legtáplálóbb reggeliről, a zabkásáról. Az egyadagos kakaós-chia magos zabkása 100 %-ban tiszta, lágy szemű zabpehelyből készül, úgy, hogy neked már csak forró folyadékkal kell felöntened. A HR zabkása 5-6 perc alatt megduzzad, és már eheted is. Eheted friss vagy aszalt gyümölcsökkel, olajos magokkal, vagy akár kókuszforgáccsal is.

 

Ti mondtátok: “Kapkodós reggeleken isteni reggeli a gimnazista lányomnak. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető.
Az almás-fahéjas a kedvence.” – F. Dominka

 

Legyél spontán! A HR zabkását bárhová magaddal viheted! A munkahelyedre, az iskolába, a konditerembe, a nyaralásra. Egy zacskó egy adag kását tartalmaz, ezért a lehető legpraktikusabb megoldás akkor, amikor gyorsan kell valamit enned.

 

gluténmentes zabkása

HADARIK RITA GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN ZABKÁSÁK ÉS ZABÁSÁS RECEPTEK

A túlélés záloga a zabkása. Had meséljek el egy sztorit. Nemrég olvastam egy igaz történetet két hajós hölgyről, akik közel 5 hónapon át hánykolódtak a Csendes-óceánon. A két nő még májusban (2017) hajóztak ki Hawaiiról és Tahitibe szerettek volna jutni. A motorjuk egy viharban viszont elromlott. Két hónapig hánykolódtak a vízen abban reménykedve, hogy a vitorlák segítségével partja jutnak. Ezt követően közel 3 hónapon át adták le segélykérő jeleiket, mire 1500 km-re a japán partoktól találtak rájuk halászok. A két nő elmondása szerint száraz tészta és zabkása volt az ételük, ennek köszönhetően élték túl a rosszra sikeredett kalandot.

Kapcsolj turbó fokozatra! A zabpehely az egyik legkiválóbb, legértékesebb szénhidrát forrás. Lassan szívódik fel, és káprázatos hatással van a teljesítőképességünkre. Ha ezzel kezded a napod, tele leszel energiával, tetterővel, aktívan és jókedvűen indulhat a napod! Gyermekednek is ezt add reggelire, így megfelelően tud majd koncentrálni az iskolai feladatokra.

A jó emésztésért! A zabpehelyben nagy mennyiségű oldható rost (is) található, ami jótékony hatással van az emésztésre. Induljon minden nap könnyedén! Kezd a napot egy zabkásával, és élvezd, hogy ’odabent’ minden jól működik.

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK közösségemhez! Küldd be a kedvenceidről készült fotókat, oszd meg véleményed, tapasztalataid OTT is: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/

Termékösszetevők

Gluténmentes zabpehely (60 %), kókusztejpor (kókusz, maltodextrin), édesítőszer (eritritol, stevia, szukralóz) 5,4%, holland kakaópor (3,6 %), chia mag 1,8  % (Aztékzsálya-mag, Salvia hispanica), alma rost, étkezési só.

A Chia mag ajánlott bevitele maximum 15 g / nap.

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). A csomag 1 adagot tartalmaz.

Átlagos tápérték:

100 g termékben

1 adagban (55 g)

% (55 g)*

             Energia : 2028 kJ / 485 kcal  1115 kJ / 267 kcal  13 %
                   Zsír:  22,8 g  12,5 g  18 %
 amelyből telített zsírsav:  1,1 g 0,6 g  3 %
   Szénhidrát: 55,3 g 30,4 g  12 %
    amelyből cukrok: 3,7 g 2,0 g  2 %
amelyből poliolok: 5,4 g 3,0 g  –
Rost: 8,4 g 4,6 g  –
                  Fehérje 10,4 g 5,7 g  11 %
               Só: 0,47 g 0,3 g  5 %

Alaprecet ezzel a termékkel

A zacskó tartalmát (55 g) egy tálba tesszük, és 150-200 ml forrásban lévő vízzel leöntjük. Átkeverjük, lefedjük (pl. folpackkal), és 7-8 percet állni hagyjuk.

A víz mennyiségét attól függően állítsd be, hogy mennyire sűrűn vagy éppen hígabban kedveled. Ha nem eszed meg azonnal, akkor érdemes több folyadékkal készíteni, mert több ideje lesz duzzadni a zabpehelynek.

Hidegen is elkészíthető. Tedd a zacskó tartalmát egy tálba, vagy fedeles üvegbe, öntsd fel hideg vízzel, keverd át, fedd le (pl. este). Másnapra a zab szépen megszívja magát, krémesen lágy lesz, és már eheted is.

Ízlés szerint eheted idénygyümölcsökkel, olajos magokkal együtt is.

További információk

Tömeg 0.06 kg
Go to Top