Hadarik Rita gluténmentes linzer/pite lisztkeverék

477 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

Ha megismered a Hadarik Rita gluténmentes linzer/pite lisztkeveréket, cukrászokat is megszégyenítően finom és szép sütiket süthetsz Te is!

  • Gluténmentes.
  • Szójamentes.
  • Rizsmentes.
  • Burgonyamentes

Leírás

Cukrászokat is megszégyenítően finom és szép linzereket, kekszeket, pitéket süthetsz Te is!

Képzeld el a ‘régi’ aprósütik megszokott ízeit, illatait! Megvan? Ha igen, akkor fogj egy (vagy több) zacskó Hadarik Rita gluténmentes linzer/pite alapot, és süss úgy, mintha semmi sem történt volna.

Ízelítő a beküldött fotókból.

 

Ti mondtátok:
„A linzer a harmadik Hadarik Rita gluténmentes lisztkeverék, amit kipróbáltam! Tökéletes arányban vannak benne az alapanyagok! Vendégek jöttek, megkóstolták, és nem hitték el, hogy nem búza-finomlisztes! Ez a nagyon nagy dolog, úgy gondolom: élvezni a sütemények finom ízét így “mentesen ” is! Csak ajánlani tudom!!! – Kriszta

Legyen újra élmény a süteménysütés! A linzer/pite lisztkeverékkel olyan sikerélményeid lesznek a konyhában, amivel nem csak magadnak, de a környezetednek is örömet fogsz szerezni. Rengetegen számoltak be arról, hogy a nem gluténérzékeny ismerőseik, rokonaik észre sem vették, hogy nem búzalisztes a linzer, amivel megkínálták őket.

“Nagyon jó a linzer keverék. Könnyű vele dolgozni és az sem okozott gondot, hogy tojás helyett tojaspótló port használtam (vízzel elkeverve). Az eddigi mentes linzereim mind törtek és porladtak már az első érintésnél, itt minden rendben volt. Másfél éves is “kulturáltan” fogyasztotta.” – D. Éva

 

 >>>> RECEPTEK A HADARIK RITA GLUTÉNMENTES
LINZER/PITE LISZTKEVERÉK FELHASZNÁLÁSÁVAL <<<

Élvezd a süteményevés örömét! Segítségemmel olyan örömet szerezhetsz, amit talán már jó ideje nem láttál a szeretteid szemében, vagy amit Te nem éltél át! Egy olyan lisztkeveréket adok a kezedbe, amiből minden alkalommal finom és jó állagú linzereket süthetsz.
A lisztkeveréket patikapontos keverőben állítjuk úgy össze, hogy minden zacskó ugyanolyan arányban tartalmazza a receptúra szerinti alapanyagokat, így garantált a folyamatos minőség.

A begyúrt tészta nyújtható, nem szakad, nagyon könnyű vele dolgozni. Kövesd a receptleírásokat, és garantáltan tökéletes lesz minden alkalommal a linzertésztád!

Spórolj a konyhapénzen célliszttel! Nem kell feleslegesen olyan alapanyagokra költened, amikkel később lehet, hogy nem is kezdenél semmit. Segítettem neked azzal, hogy egy zacskóba tettem minden olyan hozzávalót, amik keverékéből valóban finom, és káprázatosan szép linzereket süthetsz. Neked nem kell már kísérletezned. Soha többet nem megy pocsékba egy gramm liszted sem.

Eheted akkor is, ha halmozottan ételérzékeny vagy. Számomra fontos, hogy a lisztkeverékből akkor is finom és gusztusos fánkot süss, ha kerülnöd kell például a tejtermékeket, a tojást, vagy akár a cukrot is.

MOST FIGYELJ!

  • Vaj helyett használj növényi margarint, kókuszolajt. Ha kókuszolajjal dolgozol, figyelj arra, hogy kevesebb ideig pihentesd a hűtőben, mert az alaptulajdonságai miatt, nagyon gyorsan keményre szilárdul, és úgy nem tudod formázni. A nyári melegben inkább ne hagyd magára pár percnél tovább a hűtőben. Télen pedig a lakás egy hűvösebb helyén, ne hűtőben, pihentesd, ha kókuszolajjal készíted el.
  • A cukrot kiválthatod bármilyen más természetes édesítővel. Ebben az esetben kevesebb nedves hozzávalóra lesz szükség: kövesd mindig a pontos receptleírásaimat!
  • A tojás helyettesíthető tojáspótlóval, vagy útifűmaghéj-tojással (1 tojás = 1 tk útifűmaghéj rost + 55 ml víz). Tipp: 2 evőkanál csicseriborsó konzerv levével is tökéletesen kiváltható ennél a receptnél a tojás!
  • ’Nassolj’ büntetlenül.  A lisztkeverék egyik fő összetevője a hajdina liszt, ami egy szuper gabona (pontosabban ál-gabona), ráadásul adtam hozzá útifűmaghéjat (rostot) is, így lassúbb felszívódású.

Turbózod fel cukormentes és jó minőségű töltelékekkel, fogyaszd mértékkel, és nem kell aggódnod a felesleges kilók felkúszásától sem.
Az így készült sütikkel nem üres kalóriákat fogsz enni, hanem értékes gabonával turbózod fel a szervezeted. Ugyanakkor úgy kevertem a hozzávalókat, hogy a kisült linzer/keksz finom, és mellékízmentes lesz.

Ezt az élményt és szabadságot szeretném Neked adni ezzel a lisztkeverékkel.

A Te konyhai sikereidért!

Hadarik Rita


CSATLAKOZZ FACEBOOK oldalamhoz, beszélgessünk: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
KÖVESS az INSTAGRAMON is ITT: https://www.instagram.com/hadarik_rita/
IRATKOZZ fel YOUTUBE csatornámra, nézz recept videókat: Hadarik Rita Youtube csatorna

SÜSS, FOTÓZZ, NYERJ!
Küldd be Facebook oldalamra a ‘legfrissebb’ sütid fotóját, amin szerepel a Hadarik Rita márkás lisztkeverék zacskója is. Minden hónapban ajándékot sorsolok ki a beküldők között! Az üzenetben beküldött fotókat én töltöm fel folyamatosan az adott hónap fényképalbumába. Kíváncsi vagyok, TE mit sütsz ki!

Termékösszetevők

kukorica keményítő, kukoricaliszt, hajdinaliszt, útifűmaghéj, fahéj, étkezési só

 

Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben.

Energia: 1394 kJ / 332 kcal
Zsír: 0,96 g
ebből telített zsírsavak: 0,19 g
Szénhidrát: 71 g
ebből cukrok: 1,3 g
Fehérje: 4,7 g
Élelmi rost: 5,8 g
Só: 0,37 g

Nettó tömeg: 300 g

 

Származási ország: Magyarország
Gyártja és forgalmazza: Hunorganic Kft., 2040 Budaörs, Törökbálinti út 38.
Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja. Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 15:00 óráig
Telefon: 21/3033-426
Fax: 21/3033-428
Mobil: 30/425-3853
E-mail: rendeles@kenyersutes.hu

Alaprecet ezzel a termékkel

rebarbarás pite

A nyár legfinomabb süteményei szerintem a friss, gyümölcsös piték. Ez a gluténmentes morzsás pite rebarbarával, és piros bogyós gyümölccsel készült. Mennyei finom. Ha a cukor problémát jelent, akkor eritrittel is süthető.

Hozzávalók:
1 zacskó Hadarik Rita gluténmentes linzer/pite alap
90 g porcukor (nád)
150 g vaj
1 db M-es tojás
300 g tisztított rebarbara
100 g piros bogyós gyümölcs (eper, vagy málna, vagy ribizli)
70 g porcukor (nád)
½ mk vanília őrlemény
4 g útifűmaghéj őrlemény
50 ml víz

TIPP: A tésztában a tojást 50 ml hideg vízben elkevert tojáspótlóval (pl. Loprofin) helyettesítheted, és akkor tojásmentes lesz. Állaga, formája, íze így is tökéletes lesz!

A süteményport elkeverjük a porcukorral.
Kimérjük a 150 gramm vajat, felkockázzuk, majd gyors mozdulatokkal belemorzsoljuk a lisztbe. Végül egy egész tojással ruganyos tésztává gyúrjuk.
Ilyenkor még ragacsos a tészta. Tegyük folpackba, és hűtőben pihentessük 30-40 percet. Ezt követően szépen lehet vele dolgozni.
A meghámozott rebarbarát felszeleteljük, a vízzel, a bogyós gyümölccsel, 60 g porcukorral puhára főzzük (8-10 perc). A maradék porcukorba keverjük a vaníliát, és az útifűmaghéj őrleményt. A gyümölcsös ragut ezzel sűrítjük be.
A tésztát két részre vágjuk, kétharmad és egyharmad arányban.
A nagyobb részét sütőpapíron kinyújtjuk kb. 23×33 cm-es nagyságúra, és belehelyezzük egy 20×30 cm-es tepsibe.
Rásimítjuk a gyümölcsöt, majd a maradék hideg tésztát lereszeljük, és rászórjuk.
180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 13-15 percet sütjük.
Hagyjuk a formában kihűlni.

 

További információk

Tömeg 0.3 kg

Hadarik Rita gluténmentes linzer/pite lisztkeverék termékről 4 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Endre Gyöngyi

    Nagyon szuper a liszt! Isteni finom lett a linzer 🙂 Pont úgy jók az arányok ahogyan vannak! Még a gyakorta sütő Édesanyám is elégedett volt vele 🙂 pedig nagyon nehezen fogadta el, hogy NEM fehér lisztből sütünk főzünk 😉 Fogyasztásakor kicsit szétomlott, de nekem ez nem volt negatívum, Lehet csak azért, mert nem hagytam nagyon kihűlni….gyorsan el is fogyott. 24 db virágot készítettem belőle, cukormentes cseresznye lekvárral ragasztottam össze őket. Köszönöm Rita!
    Gyöngyi

  2. Értékelés: 5 / 5

    Kriszta

    A linzer a harmadik HR lisztkeverék amit kiptóbáltam! Tökéletes arányban vannak az alapanyagok! Vendégek jöttek megkostólták és nem hitték el, hogy nem finomlisztes! Ez a nagyon nagy dolog,úgy gondolom élvezni a sütemények finom ízét így “mentesen ” is! Csak ajánlani tudom!!!

  3. Értékelés: 5 / 5

    Kriszta

    Zserbót sütöttem ma a linzer lisztkeverékkel!! Annyit kellett változtatni a hozzávalókon,hogy egy késhegynyi utifűmaghéj lisztet tettem bele és 1 dkg élesztőt futtattam fel pici tejbe,de a tejet nem tettem bele! 3 lapot nyújtottam belőle,rétegezve: lap házi barack lekvar diós cukor lap……kb:30 perc 160 fokon! Tetejére ha kihült csokimáz!!! Nem tudtok különbséget tenni,hogy GLuténmentes vagy fehérlisztes!!!! Mindenkinek ajánlom!!!

  4. Értékelés: 5 / 5

    Dobó Éva

    Nagyon jó a linzer keverék. Könnyű vele dolgozni és az sem okozott gondot, hogy tojás helyett tojaspótló port használtam (vízzel elkeverve). Az eddigi mentes linzereim mind törtek és porladtak már az első érintésnél, itt minden rendben volt. Másfél éves is “kulturáltan” fogyasztotta.😀 Karácsonyi sütik közé és állandóra is kipipálva.😉 Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.