Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverék

515 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 6 értékelés alapján
(6 vásárlói értékelés)

Ha megismered a Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeveréket, végre megsütheted életed egyik legfinomabb pogácsáját!

  • Gluténmentes
  • Kukoricamentes
  • Szójamentes
  • IR diétába illeszthető

Leírás

Végre megsütheted életed egyik legfinomabb pogácsáját!

A Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverékért egyszerűen megőrülnek a gluténérzékenyek! Tudod, olyan WOW érzés! Eddig, akik kóstolták, mind imádták, mert puha, és nem szárad ki másnapra, sőt harmadnapra sem. Már ha marad egy adagból ennyi ideig 😉

Jutalmazd meg magad vagy gyermeked egy olyan pogácsával, amire igazán vágysz!

Egy kis ízelítő a beküldött receptekből!

 

TI mondtátok: ” Kismama vagyok, illetve IR-es, ezért nagyon oda kell figyelnem, hogy milyen típusú szénhidrátot viszek be! Végre egy olyan lisztkeveréket találtam, ami könnyen kezelhető, nincs mellékíze, s nem csak rizs-, valamint kukoricalisztet tartalmaz, s az eddigi kísérletekhez képest ez hasonlít leginkább a sima búzaliszttel készült péksüteményekhez!” –  V. Viktória

Egy olyan lisztkeveréket állítottam Neked össze, amiből megsütheted
életed legjobb pogácsáit!

 

turos-zsalyas-pogacsa

 >>> RECEPTEK A HADARIK RITA GLUTÉNMENTES ZSÚRPOGÁCSA LISZTKEVERÉKKEL <<<

 

Olyan, mint ’régen’. Ne rágódj a múlton, mert a kezedbe adok egy kész lisztkeveréket, amiből olyan finom sós tésztákat süthetsz, mint korábban. Sőt, még azoknál is jobbat! Újra érezheted azokat a bizonyos ’régi’ illatokat, és ízeket. Akik kipróbálták, mind arról számoltak be, hogy a nem érzékeny ismerőseik észre sem vették, hogy gluténmentes pogácsát ettek. Kell ennél jobb bizonyíték?!

Legyen újra élmény a sütés! A Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverékből pillanatok alatt előkészítheted a formázható, nyújtható tésztákat. Ha követed a receptjeimet, garantálom, hogy siker koronázza a konyhai ténykedésid. Képzeletben már látlak is, mint Fő Konyhatündér, hatalmas mosollyal az arcodon, egy tálca tökéletesre sült pogácsával a kezedben. Körülötted pedig sok sóvárgó tekintet, és mind a Te pogidra pályázik.

Soha többet nem megy pocsékba egy gramm liszted sem. Nem kell feleslegesen olyan alapanyagokra költened, amikkel később lehet, hogy nem is kezdenél semmit. Segítettem neked azzal, hogy egy zacskóba tettem minden olyan hozzávalót, amelyek keverékéből szenzációsan finom pogácsákat és sós apró sütiket készíthetsz. Neked nem kell már kísérletezned.
Eheted akkor is, ha halmozottan ételérzékeny vagy. Számomra fontos, hogy a lisztkeverékből akkor is finom és gusztusos pogácsát süss, ha kerülnöd kell például a tejtermékeket, a tojást, vagy akár a cukrot is.

MOST FIGYELJ!

  • Tejtermék helyett használj növényi italt, vaj helyett margarint, zsírt, vagy olajat. Ilyenkor adhatsz a folyadékokhoz egy teáskanál citromlevet. Laktózérzékenyek nyugodtan használjanak laktózmentes tejtermékeket recept szerint.
  • A cukrot, és az élesztőt is kihagyhatod a receptből. Helyette adj egy csapott mokkáskanál szódabikarbónát a liszthez, és kelesztened sem kell. Van, aki egyáltalán nem ad hozzá semmilyen térfogatnövelőt, úgy is guszta, bár laposabb pogácsákat süt a keverékből.
  • A tojás helyettesíthető tojáspótlóval, vagy útifűmaghéj-tojással (1 tojás = 1 tk útifűmaghéj rost + 55 ml víz)

Egészséges és finom. Ez a lisztkeverékem 50 %-ban lassú felszívódású szénhidrátokból áll, ráadásul még extra rostot is adtam hozzá, így IR diétába is illeszthető.

Ezt az élményt és szabadságot szeretném Neked adni ezzel a lisztkeverékkel.

A Te konyhai sikereidért!

Hadarik Rita


CSATLAKOZZ FACEBOOK oldalamhoz, beszélgessünk: https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
KÖVESS az INSTAGRAMON is ITT: https://www.instagram.com/hadarik_rita/
IRATKOZZ fel YOUTUBE csatornámra, nézz recept videókat: Hadarik Rita Youtube csatorna

SÜSS, FOTÓZZ, NYERJ!
Küldd be Facebook oldalamra a ‘legfrissebb’ sütid fotóját, amin szerepel a Hadarik Rita márkás lisztkeverék zacskója is. Minden hónapban ajándékot sorsolok ki a beküldők között! Az üzenetben beküldött fotókat én töltöm fel folyamatosan az adott hónap fényképalbumába. Kíváncsi vagyok, TE mit sütsz ki!

Termékösszetevők

tápióka keményítő, barna rizsliszt, kölesliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer /zsírsavak mono- és digliceridjei/, stabilizátor /dinátrium-difoszfát/, tartósítószer /nátrium-SZULFIT, nátrium-hidrogén-SZULFIT/, burgonya rost), étkezési só, stabilizátor (guar gumi), útifűmaghéj


Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben.

Energia: 1431 kJ / 338 kcal
Zsír: 1,83 g
ebből telített zsírsavak: 0,37 g
Szénhidrát: 76 g
ebből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 5,4 g
Élelmi rost: 4,2 g
Só: 2,05 g

Nettó tömeg: 300 g

 

Származási ország: Magyarország
Gyártja és forgalmazza: Hunorganic Kft., 2040 Budaörs, Törökbálinti út 38.
Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja. Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 14:00 óráig
Telefon: 21/3033-426
Fax: 21/3033-428
Mobil: 30/425-3853
E-mail: rendeles@kenyersutes.hu

Alaprecet ezzel a termékkel

A Hadarik Rita gluténmentes pogácsa lisztkeverék tetszés szerint variálható. Ebben a receptben tökmaggal és sajttal bolondítottam meg. A durvára tört tökmag a tésztába kerül, a reszelt sajt pedig a pogácsák tetejére sült rá.

Hozzávalók 20-22 db-hoz:
1 zacskó “Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverék”
40 g durvára tört tökmag
1 db M-es tojás
140 g kefir
80 g olvasztott vaj
100 ml meleg víz
1 mk cukor
25 g friss élesztő
100 g reszelt vörös cheddar sajt
+ 1 tojássárga és 1 tk víz

A lisztkeveréket összekeverjük a tökmaggal.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros, meleg vízben.
A vajat felolvasztjuk, majd összekeverjük a kefirrel, és a tojással.
A szárazanyaghoz adjuk a folyadékokat, és egy szilikonos lapát segítségével, vagy egy konyhai robotgéppel 2-3 percig keverjük. Majd 5 percet pihentetjük.
Rizsliszttel megszórt felületen 2 cm vastagra nyújtjuk, majd egy 5 cm átmérőjű kiszúróval megformázzuk a pogácsákat. A leeső darabokat újra gyúrjuk, nyújtjuk, szaggatjuk.
A tenyerünkkel megsodorjuk őket, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket.
A tetejüket megkenjük a vízzel felvert tojássárgával, majd megszórjuk a sajttal.
A sütőt előmelegítjük 30-40 fokra (légkeveréses mód), és ebben kelesszük 30 percet a pogácsákat.
Végül feltekerjük a sütőt 180 fokra, és kb. 23-25 percig sütjük.
Kihűlve fogyasszuk.

 

További információk

Tömeg 0.3 kg

Hadarik Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverék termékről 6 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Judy

    Mi cheddar sajttal készítettük el és hihetetlenül finom lett!

  2. Értékelés: 5 / 5

    Hadarik Rita

    Igen, ez nagyon jó ötlet! A tésztájába is lehet tenni, és a tetejére is szórhatunk belőle. (Rita)

  3. Értékelés: 5 / 5

    Mayer Andrea

    Nagyon könnyű volt a tésztával dolgozni és nagyon ízlett az egész családnak! Egy kis reszelt sajtot is tettem a tetejére,mert mi úgy szeretjük a pogácsát.

  4. Értékelés: 5 / 5

    Viola

    A túrós-zsályás pogácsát készítettem el belőle, hihetlen finom lett. Puha, omlós, nem száraz, naggyon finom. Technikai okok miatt (hiányos konyha) egyszerűen muffinformába töltöttem a tésztát, remek volt, szépen látszott ahogy megpirult a teteje. A tészta könnyen összeállítható, gyorsan ment minden.

  5. Értékelés: 5 / 5

    Kriszta

    Mindenkinek ajánlom!!!!! Érdemes kipróbálni,könnyen lehet a tésztával dolgozni. Semmi mellékíze,ami nagyon fontos,olyan mint ha finom lisztes pogácsát ettem volna!!! Én is sajtot szórtam a tetejére.

  6. Értékelés: 5 / 5

    Virág Viktória

    Jómagam pizzás kiflit sütöttem belőle, valami mennyei lett! Kismama vagyok, illetve IR-es, ezért nagyon oda kell figyelnem, hogy milyen típusú szénhidrátot viszek be! Végre egy olyan lisztkeveréket találtam, ami könnyen kezelhető, nincs mellékíze, s nem csak rizs-, valamint kukoricalisztet tartalmaz, s az eddigi kísérletekhez képest ez hasonlít leginkább a sima búzaliszttel készült péksüteményekhez!
    A recepten annyi modosítottam, hogy a tejben futtattam meg az élesztőt, s a vizet elhagytam belőle, így egy kissé keményebb tésztát kaptam, viszont így könnyen tudtam feltekerni a pizza krémmel töltött kifliket, amit tojással kentem, reszelt sajttal szórtam, s az előírásnak megfelelően sütöttem. Összesen 12 db kifli lett belőle, ami egyenként 21 gramm szénhidrátot tartalmaz 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.